2010-05-31

Αυτά που δεν θα μάθετε στην εκπαίδευση

Όταν ξεκινάτε την εκπαίδευση σας στο δικτυακό μάρκετινγκ πιθανόν αυτή καλύπτει τα προϊόντα και πώς να τα προωθείτε, και επίσης την επιχειρησιακή σας ευκαιρία. Αυτό που μπορεί να μην καταλάβετε είναι ότι αυτά που πρέπει να μάθετε και να ξέρετε είναι πολλά περισσότερα. Τα ακόλουθα ένια μερικά πράγματα που μπορεί να μη σας προσφέρει η εκπαίδευση σας στο δικτυακό μάρκετινγκ.

Κάθε ένας στο δικτυακό μάρκετινγκ πρέπει να μάθει έναν πολύ σημαντικό κανόνα – η αποτυχία δεν είναι δεκτή! Αν είστε αποφασισμένος να κερδίσετε, οι πιθανότητες να πετύχετε στην επιχείρηση σας είναι πολύ πιο μεγαλύτερες. Από την άλλη, αν πιστεύετε ότι θα αποτύχετε – είναι σίγουρο ότι θα γίνει.

Κάτι σημαντικό όταν ορίζετε την επιτυχία σας είναι να είστε επίμονος. Αν παραιτήστε – θα αποτύχετε. Οπότε – πάρτε μια απόφαση και μείνετε με αυτήν. Οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν ως δικτυωτές γιατί αποκτάνε την κακή συνήθεια να μην τελειώνουν αυτά που έχουν ξεκινήσει.

Επίσης είναι σημαντικό να κάνετε αυτά που έχετε πει ότι θα κάνετε. Αν πείτε σε κάποιον ότι θα του στείλετε κάτι, κάντε το. Αν πείτε σε κάποιον ότι θα του τηλεφωνήσετε την επόμενη εβδομάδα, κάντε το. Αν δεν αποκτήσετε καλές συνήθειες ‘παρακολούθησης’, δεν θα πετυχετε σε αυτό το business.

Άλλος κανόνας που ίσως δεν μάθετε στην εκπαίδευση σας είναι πάντα να λέτε την αλήθεια. Αν αποκρύψετε κάποια γεγονότα στους υποψήφιους σας, αυτοί θα τα αποκαλύψουν όταν θα πάρουν μέρος στην επιχείρηση. Παράδειγμα – με το να πείτε ένα ‘λευκό’ ψέμα για το πόσο κερδίζετε, απλά βάζετε τον εαυτό σας σε μια κατεύθυνση αποτυχίας.

Η εκπαίδευση σας στο δικτυακό μάρκετινγκ μπορεί να μη σας πει το πόσο δύσκολο θα είναι. Μπορεί να σας πάρει έναν μήνα ή και περισσότερο να κάνετε έναν υποψήφιο συνεργάτη σας. Το κλειδί είναι να ξέρετε ότι θα είναι δύσκολα αλλά αν δώσετε μια υπόσχεση στον εαυτό σας ότι θα παραμείνετε εκεί και θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας μέχρι να αποκτήσετε τα αποτελέσματα που θέλετε, αυτό σίγουρα θα γίνει.

Απλά δώστε χρόνο στον εαυτό σας, εκπαιδευτείτε και μάθετε τον τρόπο που σας ταιριάζει περισσότερο να προωθείτε τον εαυτό σας, τα προϊόντα σας και την ευκαιρία σας.

Source: www.networkmarketingnow.com

1 σχόλιο:

Phivos Nicolaides είπε...

Χρησιμότατο πληροφοριακό υλικό. Καλό μήνα!