2010-05-10

Εσείς, το δικτυακό μάρκετινγκ και ο χρόνος

του Daniel Herzner

Όταν ξεκινάτε μία δικιά σας επιχείρηση είναι φανερό ότι ο χρόνος είναι το πιο σημαντικό πόρο που έχετε, ειδικά όταν είναι επιχείρηση στο δικτυακό μάρκετινγκ. Το πώς αξιοποιείτε το χρόνο σας θα σας φέρει επιτυχία ή αποτυχία. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιείτε το χρόνο σας. Μάθετε να το χρησιμοποιείτε με το καλύτερο τρόπο για καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρηση σας. Με το χρόνο που διαθέτετε μπορείτε: να το επενδύσετε, να το ξοδεύσετε, ή να το σπαταλήσετε.

Ο καλύτερος τρόπος να επενδύσετε το χρόνο σας είναι η εκπαίδευση. Η μεγαλύτερη αιτία για την αποτυχία των καινούργιων στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι η έλλειψη εμπειρίας. Χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να χτίσετε μια επιχείρηση είναι όπως επικοινωνία, μάρκετινγκ, και αλλά. Επενδύστε τουλάχιστον λίγο από το χρόνο σας καθημερινά για να αποκτήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχει άτομο που να είναι γεννημένο με αυτά. Κάθε επιτυχημένος άνθρωπος έχει επενδύσει χρόνο για να μάθει και να αποκτήσει εμπειρία. Όταν ένα άτομο επενδύει χρήματα ή χρόνο στην εκπαίδευση του το κάνει προσδοκώντας μεγαλύτερη αξία στο μέλλον. Η επιτυχία σας στο δικτυακό μάρκετινγκ αύριο εξαρτάται από τις επενδύσεις που κάνετε σήμερα.

Ξοδεύοντας χρόνο. Όλοι μας πρέπει να ξοδεύουμε από το χρόνο μας και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι το ξοδεύουμε σωστά. Μερικά παραδείγματα είναι να τακτοποιούμε τα βιβλία μας, να οργανώσουμε την αλληλογραφία μας, κλπ. Είναι απλά αδύνατων να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο μας αποδοτικά. Κάποια ποσότητα από το χρόνο μας πρέπει να ξοδευτεί – δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Απλά σιγουρευτείτε ότι ξοδεύετε το χρόνο σας έξυπνα και αποτελεσματικά.

Σπαταλώντας χρόνο. Πολλοί άνθρωποι δεν πετυχαίνουν γιατί σπαταλάνε το περισσότερο από το χρόνο τους. Για παράδειγμα: μιλώντας σε άτομα που δεν είναι καλοί για την επιχείρηση σας ή δεν ενδιαφέρονται για αυτήν, μπαίνοντας στο ίντερνετ χωρίς συγκεκριμένο λόγο, κάνοντας προσωπικά τηλεφωνήματα την ώρα εργασίας, κλπ.

Όλα αυτά που διαβάσατε μέχρι τώρα είναι σε σχέση με την εργάσιμη σας μέρα/εβδομάδα Υπάρχει άφθονο χρόνο τη νύχτα ή το σαββατοκύριακο ή απλά τις ώρες που δεν εργάζεστε να ψάχνετε για οτιδήποτε στο ίντερνετ, να κάνετε προσωπικά τηλεφωνήματα, ή οτιδήποτε σας αρέσει. Ως άνθρωποι είναι αδύνατον να χρησιμοποιούμε το χρόνο μας σωστά. Απλά προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας όταν δουλεύουμε.

Η επιτυχία σας στο δικτυακό μάρκετινγκ θα είναι ως αποτέλεσμα μια δυνατή οργάνωση. Όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε να βοηθήσετε να πετύχουν, τόσο πιο πετυχημένος θα γίνετε εσείς. Σιγουρευτείτε ότι οι άνθρωποι που διαλέγετε να δουλεύουν μαζί σας είναι σοβαροί και πρóτιμοι να κάνουν μία δικιά τους επιχείρηση. Σπαταλώντας το χρόνο σας με άτομα τα οποία δεν ενδιαφέρονται θα σας απομακρύνει από την επιτυχία.
Βοηθώντας κάποιον προς την επιτυχία; Ναι. Σπρώχνοντας τον εκεί; Όχι, με τίποτα.

Source: www.isnare.com

1 σχόλιο:

Phivos Nicolaides είπε...

Αρκετά ενδιαφέρον θέμα και απόψεις.