2010-05-16

Συμβουλές επιτυχίας

του Daniel Herzner

Η ερώτηση που άνδρες και γυναίκες έχουν αναρωτηθεί εκατομμύριες φορές είναι: ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Μπορεί να εκπλαγείτε από την απάντηση αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Η επιτυχία στη ζωή και στην επιχείρηση είναι μια διαδικασία. Είναι αποτέλεσμα της παραγωγικότητας, της εστίασης και του πάθος για αυτό που κάνετε. Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά είναι η επιμονή επειδή η πραγματική επιτυχία απαιτεί χρόνο.

Για τους στόχους αυτής της ανάρτησης πάμε να δούμε πώς να πετύχουμε στο δικτυακό μάρκετινγκ. Η επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι ένα πολύ δημοφιλής και σχετικό θέμα σήμερα. Χίλιοι άνθρωποι σήμερα ξεκινάνε μια επιχείρηση από το σπίτι ως αποτέλεσμα της αδύναμης οικονομίας και αγορά εργασίας. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι ξεκινάνε επιχείρηση για τον εαυτό τους με λανθασμένη αντίληψη ότι η επιτυχία απλά θα συμβεί ή θα έρθει κάπως εύκολα. Η επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ μπορεί να είναι δική σας αλλά αυτό δεν θα συμβεί κατά τύχη.

Εκπαιδευτείτε για να μάθετε τις σωστές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο δικτυακό μάρκετινγκ. Η εκπαίδευση θα σας οικονομήσει χρόνο και χρήματα σε μακροπρόθεσμο πλάνο. Αλλά πριν ακόμα ξεκινήσετε, σιγουρευτείτε ότι ξεκινάτε αυτή την επιχείρηση για δικούς σας λόγους. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ συχνά κάποιος ξεκινάει μια επιχείρηση γιατί ‘κάτι τον πιέζει’. Για παράδειγμα, η αδελφή του έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση στο δικτυακό μάρκετινγκ και προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει να το κάνει και αυτός. Το να ξεκινήσετε μια επιχείρηση υπό πίεση είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνετε. Δυστυχώς, αυτή η ιστορία επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά. Αλλά δεν θέλω να με καταλάβετε λάθος. Δεν υπήρχε ποτέ καλύτερη στιγμή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι. Με την ασταθή οικονομία που δεν δίνει υποσχέσεις για το μέλλον, η τάση ‘επιχείρηση από το σπίτι’ μεγαλώνει. Αλλά αυτό που θέλω να προσέξετε είναι ότι εσείς πρέπει να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, και όχι γιατί κάτι ή κάποιος σας πιέζει να το κάνετε.

Τώρα επιτρέψτε μου να σας προσφέρω μερικές χρήσιμες τεχνικές για να πετυχετε στο δικτυακό μάρκετινγκ. Πρώτα από όλα καθορίστε ποια είναι τα ενδιαφέροντα σας. Ενδιαφέρεστε για την οικολογία και την προστασία περιβάλλοντος; Ή για την υγιεινή ζωή; Ή είστε παθιασμένοι με τη τεχνολογία; Οτιδήποτε και αν είναι, το σημαντικό είναι εσείς οι ίδιοι να ενδιαφέρεστε για αυτό. Μπαίνοντας σε μια επιχείρηση σκέφτοντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε χρήματα δεν θα είναι χρήσιμος για σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να χτίσετε μια δυνατή οργάνωση ή να πετυχετε αν αυτός είναι ο μόνος λόγος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.

Άλλη σημαντική υπόληψη είναι να διαλέξετε με ποιον θα μπείτε στην επιχείρηση. Για παράδειγμα, όταν ξεκινάτε επιχείρηση στο δικτυακό μάρκετινγκ, μπορείτε να θεωρήσετε τον σπόνσορα σας ως συνεργάτη. Όταν διαλέγετε συνεργάτη πρέπει να διαλέξετε έξυπνα. Η επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι ομαδικό σπορ, οπότε διαλέξτε την ομάδα σας έξυπνα.

Αυτό ισχύει και για αυτό που είπα πιο μπροστά όταν κάποιος σας πιέζει να ξεκινήσετε επιχείρηση. Αν κάποιος σας πιέζει να μπείτε σε επιχείρηση αυτός σίγουρα δεν είναι καλός για συνεργάτη σας.

Source: www.goarticles.com

1 σχόλιο:

Phivos Nicolaides είπε...

Χρήσιμες συμβουλές!