2010-05-04

5 κλειδιά-πρέπει για την επίτευξη πλούτος με το δικτυακό μάρκετινγκ

Ποιος δεν θέλει να γίνει πλούσιος; Δεν θα σας πιστέψω ακόμα και αν σηκώσετε το χέρι σας και πείτε ‘Εγώ’. Σίγουρα όλοι μας ονειρευόμαστε να είμαστε πλούσιοι και ο καθένας από εμάς έχει το δικό του λόγο.

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για την επίτευξη του πλούτου είναι μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ (γνωστό ως MLM ή πολύ-επίπεδο μάρκετινγκ). Αυτό είναι ένα επιχειρηματικό πρόγραμμα όπου οι ανεξάρτητες συνεργάτες πληρώνονται βάση πωλήσεων προϊόντων ή υπηρεσιών της εταιρίας δικτυακού μάρκετινγκ. Με λίγα λόγια, όσο καλύτερα επικοινωνείτε με τους ανθρώπους και πουλάτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρίας, τόσο οι πιθανότητες να έχετε ένα μεγάλο εισόδημα αυξάνονται.

Τα πέντε κλειδιά να αυξήσετε τις πωλήσεις και το εισόδημα σας με το δικτυακό μάρκετινγκ και να γίνετε καλύτεροι δικτυωτές είναι:
1. Το πρώτο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσδιορίσετε το λόγο γιατί είστε δικτυακός έμπορος. Είναι τα χρήματα και τα πλούτη; Ίσως είναι για να βελτιώσετε τη ζωή σας; Το σημαντικότερο για την επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι αυτό – ο δικός σας λόγος! Εάν δεν έχετε ούτε έναν λόγο ή έναν στόχο, τότε δεν έχετε κίνητρο για να πετυχετε.
2. Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι μια επιχείρηση με εκπαίδευση και επικοινωνία. Δηλαδή, συνέχεια γνωρίζετε και μιλάτε σε ανθρώπους. Αν δεν σας αρέσει η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, τότε μάλλον είστε σε λάθος επιχείρηση και πιθανώς δεν είναι για εσάς.
3. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πείσουμε τους ανθρώπους για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας αν δε μάθουμε πια πραγματικά είναι τα δικά τους κίνητρα – ποια είναι τα προβλήματα τους, ποιες είναι οι λύσεις για αυτά, τι θέλουν να πετύχουν. Οι περισσότεροι δικτυωτές μιλάνε για τα χρήματα που κάποιος μπορεί να κερδίσει, για τις επιτυχίες άλλων, κλπ. Αντί να μιλάτε στους ανθρώπους πόσο καλή είναι η ευκαιρία σας στη συγκεκριμένη εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ, μάθετε τι θέλουν και τι χρειάζονται. Ρωτήστε τους. Ίσως στην πρώτη σας επαφή με κάποιον θα είναι καλύτερα να μην αναφαίρετε τίποτα για την επιχειρηματική ευκαιρία σας. Ξεχάστε για λίγο το δικτυωτή μέσα σας και κάντε φίλους.
4. Να είστε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε την επιχείρηση σας ψηλά.
5. Να έχετε νοοτροπία που να προσελκύει τα πλούτη – η προσωπική σας εμφάνιση και άποψη για τον κόσμο, να είστε φιλικός και ειλικρινής. Η προσωπικότητα σας και η συμπεριφορά σας είναι αυτά που μετατρέπουν τις γνωριμίες σε πελάτες, και συζητήσεις σε πωλήσεις.

Καλή επιτυχία!

Source: Free Article

Δεν υπάρχουν σχόλια: