2010-04-29

Ξεκινώντας… Εσείς και οι Υποψήφιοι

Για να πετύχετε στο δικτυακό μάρκετινγκ πρέπει να σχεδιάσετε ένα πλάνο για την επιχείρησή σας και στη συνέχεια να το ακολουθήσετε. Γνωρίζοντας τι ακριβός πρέπει να κάνετε στο χρόνο που έχετε αφιερώσει για την επιχείρηση σας οι προσπάθειες σας και η δουλεία σας θα είναι πιο εύκολες και αποτελεσματικές.

Μάθετε να βλέπετε την ευκαιρία σας στο δικτυακό μάρκετινγκ όπως τη βλέπουν οι υποψήφιοι σας. Δηλαδή ενδιαφερθείτε για αυτούς, μάθετε σε τι στάδιο βρίσκονται στη ζωή τους, τι χρειάζονται και τι θέλουν να πετύχουν, για πιο λόγο το θέλουν.
Θα είναι πιο εύκολο για εσάς να προσφέρετε την ευκαιρία σας στο δικτυακό μάρκετινγκ στους υποψήφιους σας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που έχετε πάρει, γιατί θα ξέρετε ποιά ακριβώς είναι αυτά που έχουν αξία για αυτούς. Ποιά θα είναι τα πράγματα που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη.

Μάθετε να είστε κάλοι στην επικοινωνία. Δηλαδή να μιλάτε και να ακούτε σε επίπεδο όπου οι υποψήφιοι σας σας καταλαβαίνουν. Αν οι υποψήφιοι σας δεν καταλαβαίνουν λέξη από αυτά που τους εξηγείτε, είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσετε να τους προσελκύσετε στην επιχείρηση σας.

Για να μπορείτε να απαντήσετε σωστά και γρήγορα σε κάθε αντίρρηση που μπορεί να έχουν οι υποψήφιοι σας, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Διαβάστε βιβλία και άρθρα για το δικτυακό μάρκετινγκ, ακούστε εκπαιδευτικά CD, παρακολουθήστε σεμινάρια, μιλήστε με ανθρώπους που έχουν πετύχει, κλπ. Αυτά θα σας δώσουν τη γνώση που χρειάζεστε για να χειριστείτε κάθε αντίρρηση των υποψήφιων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: