2010-04-30

Οι ερωτήσεις των 9 εκατομμυρίων δολαρίων των ηγετών στο δικτυακό μάρκετινγκ!

του Doug Firebaugh

Ξέρετε τις ερωτήσεις των 9 εκατομμυρίων δολαρίων των ηγετών στο δικτυακό μάρκετινγκ; Συνεχίστε να διαβάζετε! Θα αλλάξουν την επιχείρηση σας!

Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν στο δικτυακό μάρκετινγκ; - φοβερή ερώτηση!
Απάντηση: Ναι μπορούν, και το κάνουν, συνέχεια.

Είναι μια πραγματικά καλή ερώτηση, και πιστεύω, για να καταλάβει ο κόσμος, πρέπει να παρουσιαστεί σαν κάτι πραγματικό και αληθινό, και όχι σαν διαφήμιση και υποσχέσεις. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι στο δικτυακό μάρκετινγκ δεν τα καταφέρνουν, και η αιτία για αυτό είναι μια: δεν θέλουν να ακούσουν, δεν θέλουν να πιστέψουν και δεν θέλουν να ασχοληθούν.

Η ηγεσία είναι να πούμε αυτό που πρέπει, και όχι αυτό που θα ήθελαν να ακούσουν οι δικτυωτές. Στο δικτυακό μάρκετινγκ η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Και μέχρι τη στιγμή που θα το καταλάβουν οι δικτυωτές, δεν θα πετύχουν ποτέ ούτε θα γίνουν πλούσιοι.

Λοιπόν, ποια είναι η απάντηση στην ερώτηση; Μπορεί να πιστέψετε ή όχι, αλλά εσείς αγωνίζεστε και αποτυγχάνετε στο δικτυακό μάρκετινγκ επειδή εσείς έχετε διαλέξει έτσι.

Αυτό που χρειάζεται είναι αρκετή δουλεία, δραστηριότητα, πίστη, ενέργεια, εκπαίδευση και πείσμα για να χτίσετε την επιτυχία σας.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας κάνω μερικές ερωτήσεις, και απαντήστε τις ειλικρινά.
Οι ερωτήσεις των 9 εκατομμυρίων δολαρίων των ηγετών στο δικτυακό μάρκετινγκ:

1) Έχετε δώσει όλα όσα πήρατε τις τελευταίες 30 ημέρες σε αυτή την επιχείρηση όταν δουλέψατε, ή διαλέξατε να μην το κάνετε;
2) Ήσασταν τόσο δραστήριοι όσο χρειάζεται για να πετύχετε στο δικτυακό μάρκετινγκ, ή διαλέξατε να μην το κάνετε;
3) Έχετε πάρει την απόφαση ότι τίποτα δεν θα σας σταματήσει να πετύχετε, ή διαλέξατε ότι θα σταματήσετε;
4) Μάθατε να κάνετε αυτή τη δουλεία αποτελεσματικά και επαγγελματικά, ή διαλέξατε να μη μάθετε;
5) Έχετε πει στον εαυτό σας την αλήθεια για το τι κάνετε/δεν κάνετε καθημερινά στην επιχείρηση σας, ή διαλέξατε να μην το πείτε;
6) Μιλήσατε σε αρκετούς ανθρώπους σήμερα για την επιχείρηση σας, ή διαλέξατε να μην το κάνετε;
7) Αποφασίσατε θα χτίσετε την επιτυχία σας και όχι την άνεση σας, και το κάνατε, ή διαλέξατε να μην το κάνετε;
8) Είστε έτοιμοι να κάνετε σοβαρά αυτή τη δουλεία και να πετυχετε, ή διαλέξατε να μη δίνετε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας;
9) Θα συνεχίσετε να ακούτε όλες τις δικαιολογίες και όλους τους λόγους γιατί το δικτυακό μάρκετινγκ δε δουλεύει, ή διαλέξατε το αντίθετο και απλά θα βγείτε εκεί έξω και θα αποδείξετε σε όλους ότι κάνουν λάθος;

Οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας θα καθορίσουν την πορεία της επιχείρησης σας – αυτά που διαλέξατε να κάνετε ή να μην κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: