2010-08-18

10 λόγοι γιατί η επιχείρηση από το σπίτι μπορεί να είναι για εσάς

Νιώθετε σαν να έχετε δουλέψει πενήντα χρόνια αντί για δέκα; Σας πιέζει η δουλεία σας; Αν έχετε την αίσθηση ότι η δουλεία που κάνετε τώρα σας πνίγει ή νιώθετε ότι δεν εκτιμάνε ούτε εσάς ούτε τη δουλεία σας, δεν είστε μόνοι. Πολλοί άνθρωποι διαλέγουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση από το σπίτι, ώστε να μπορούν να κάνουν κάτι που πραγματικά τους αρέσει. Αλλά μπορεί να αναρωτιέστε αν θα μπορούσατε να προσαρμοστείτε να δουλεύετε από το σπίτι. Τα ακόλουθα είναι δέκα λόγοι ότι δουλεύοντας από το σπίτι μπορεί να είναι για σας:1. Πρέπει να γίνετε το ‘αφεντικό’. Η δουλεία από το σπίτι σας δίνει την ευκαιρία να είστε εσείς το αφεντικό και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Θα υπάρχει στρες, αλλά γιατί εσείς θα κάνετε τις αποφάσεις, θα είναι πολύ πιο εύκολο να τις χειριστείτε.

2. Εσείς αποφασίζετε τι ώρες θα δουλεύετε. Αν δεν είστε άτομο που του αρέσει να ξυπνάει το πρωί, διαλέξτε να δουλεύετε από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα. Στο κάτω-κάτω είναι δική σας επιχείρηση και μπορείτε να πάρετε αυτή την απόφαση.

3. Εσείς διαλέγετε τι θα κάνετε. Αυτό ίσως είναι το καλύτερο σημείο σε μια δουλεία από το σπίτι, και μπορεί να κάνει τη δουλεία σας να προχωρήσει πιο γρήγορα και εύκολα, γιατί θα κάνετε κάτι που σας αρέσει.

4. Εσείς διαλέγετε που θα πάνε τα κέρδη σας. Θέλετε να ξαναεπενδύσετε στην επιχείρηση σας; Θέλετε να οικονομήσετε για τις διακοπές σας; Μπορείτε να διαλέξετε το καλύτερο για σας και για τη δουλεία σας, χωρίς να σας διευθύνει κανείς.

5. Περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την οικογένεια σας και τους φίλους σας. Επειδή δουλεύετε στο σπίτι, εσείς διαλέγετε τις ώρες και τις μέρες εργασίας σας. Δεν θα έχετε πια τις στενοχώριες ότι θα λείψετε από γιορτές και σημαντικά γεγονότα.

6. Δεν θα έχετε πλέον έξοδα μεταφοράς. Τα χρήματα που δίνατε για να πάτε στην προηγούμενη σας δουλεία (για εισιτήρια, ταξί, βενζίνη, κλπ.) μπορείτε πλέον να τα βάζετε στην άκρη.

7. Δεν θα χρειαστεί να προσλάβετε άτομα να προσέχουν τα παιδιά σας ενώ πρέπει να είστε στη δουλεία σας. Μπορεί να χρειαστεί καμιά φορά αλλά όχι καθημερινά γιατί θα είστε στο σπίτι σας, μαζί με τα παιδιά σας.

8. Δυνατότητα να έχετε μεγαλύτερο εισόδημα. Κανείς δεν θα σας πει ότι θα πάρετε ή όχι αύξηση/μπόνους Εσείς θα είστε υπεύθυνοι για τη δουλεία που κάνετε και τι αξίζετε να πάρετε.

9. Δεν θα υπάρχει πια το άγχος μήπως σας απολύσουν. Μια επιχείρηση από το σπίτι συχνά είναι η καλύτερη επιλογή, επειδή δεν θα χρειαστεί πια να ανησυχείτε ότι κάποιος μπορεί να σας απολύσει.

10. Δεν θα υπάρχουν πια μέρες που να είστε στη δουλεία σας και να θέλετε να ήσασταν στο σπίτι σας. Βέβαια, μπορεί να τύχει να έχετε τέτοιες μέρες και με την επιχείρηση σας, αλλά μπορείτε να κάνετε ένα διάλυμα για λίγα λεπτά (π.χ. να κοιτάξετε τα παιδιά σας, να βγείτε έξω να πάρετε λίγο αέρα, …).

Αν αυτοί οι λόγοι είναι και δικοί σας – μια επιχείρηση από το σπίτι μπορεί να είναι για εσάς.

Source: www.networkmarketingnow.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: