2010-07-30

Η αμφιβολία είναι ο χειρότερος εχθρός σας



Η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι παραλύονται όταν είναι σε κατάσταση που πρέπει να αναλάβουν δράση. Και αυτό γιατί η νούμερο ένα αιτία της απραξίας είναι η αμφιβολία ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Όταν κάποιος δεν αμφιβάλει για τις ικανότητες του, κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του.

Όταν κάποιος νιώθει ανεπαρκής ή φοβάται την αποτυχία είναι γιατί η αμφιβολία του τον κρατάει πίσω. Είναι τόσο φοβισμένος που ποτέ δεν τελειώνει αυτό που έχει ξεκινήσει. Μπορεί να σας φανεί ιρανικό, αλλά αυτό το άτομο έχει ήδη αποτύχει πριν ακόμα ξεκινήσει.

Υπάρχει μονό ένας τρόπος να απελευθερωθείτε από τις αμφιβολίες που έχετε για τον εαυτό σας. Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας! Δεν έχετε άλλη επιλογή αν θέλετε τα όνειρα σας να πραγματοποιηθούν. Αν δεν πιστεύετε στον εαυτό σας, τότε θα αποτύχετε πριν ακόμα ξεκινήσετε. Πιστεύοντας στον εαυτό σας είναι ο μόνος τρόπος που θα σας φέρει σε θέση να αναλάβετε δράση – να μάθετε, να πραγματοποιήσετε, να πετύχετε.

Μην αφήνετε την αμφιβολία σας για τις ικανότητες σας να σας κρατάει πίσω, μακριά από τους στόχους σας και την επιτυχία σας. Και αν δεν έχετε τις απαραίτητες ικανότητες – μάθετε τις, χρησιμοποιήστε τις και πετυχετε.

Έχετε επιλογή. Διαλέξτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: