2010-06-30

Πώς να βρίσκουμε τους σωστούς ανθρώπους για την επιχείρηση μας;

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε σωστούς ανθρώπους για την επιχείρηση σας – να προσφέρετε την ευκαιρία σας ή τα προϊόντα, δεν είστε μόνοι σας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί που έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε ανθρώπους που ήδη είναι στη βιομηχανία που βρίσκεστε εσείς, ανθρώπους που έχουν επενδύσει στις επιχειρήσεις τους, και ανθρώπους που θέλουν να πετύχουν και είναι έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για αυτό.

Πολλές φορές περνάμε το χρόνο μας κυνηγώντας την οικογένεια μας, τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας για να τους πείσουμε να κοιτάξουν αυτό που έχουμε να τους προσφέρουμε. Θέλουμε να δουν την ευκαιρία μας ως το καλύτερο που υπάρχει. Για κάποιους μπορεί να δουλέψει, αλλά θα μάθετε ότι οι περισσότεροι επιτυχημένοι ακολουθούν άλλους επιτυχημένους. Είναι πάντα καλυτέρα να βρίσκετε ανθρώπους που θέλουν να πετύχουν τόσο πολύ όσο και εσείς. Ψάξτε για ανθρώπους που έχουν ήδη πετύχει ή για ανθρώπους που δε σταματάνε να ψάχνουν τρόπους να κερδίζουν περισσότερα χρήματα, ανθρώπους με δυναμική προσωπικότητα, και ανθρώπους που έχουν πολλές γνωριμίες.

Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε ότι το να προσφέρουμε την ευκαιρία μας σε ανθρώπους που έχουν πετύχει, που έχουν χρήματα, κλπ, δεν θα μας δώσουν σημασία και θα μας απορρίψουν. Ακριβώς το αντίθετο! Τέτοιοι άνθρωποι θα κοιτάξουν αυτό που έχουμε να τους προσφέρουμε γιατί θα θέλουν να μάθουν πως θα μπορούσαν να κάνουν την επιτυχία τους μεγαλύτερη, πως θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Γιατί το μυαλό τους είναι ανοιχτό για καινούργιες ιδέες και τρόπους πως μπορεί να πετύχει κανείς!

Αλλάξτε τον τρόπο σκέψεων σας! Ακολουθήστε τους επιτυχημένους βήμα-βήμα Και θα δείτε πως παίρνετε τη στροφή προς την επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: