2010-06-29

Απόρριψη; …. Ποτέ ξανά!

Θέλετε να μάθετε πώς να μη σας απορρίψουν ξανά; Σε κανέναν δεν αρέσει να τον απορρίπτουν και σίγουρα δεν θα θέλει να έχει τέτοιους ανθρώπους γύρω του στην καθημερινή του ζωή. Όλοι μας το έχουμε ζήσει και δεν είναι το ότι καλύτερο μας έχει συμβεί. Απόρριψη από φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, και καμία φορά δεν ήμασταν έτοιμοι να τη δεχτούμε.

Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί σας απορρίπτουν; Πολλοί διανομείς εγκαταλείπουν την επιχείρηση τους και τα όνειρα τους ακόμα στην αρχή λόγο απόρριψης. Δεν πρέπει να είναι έτσι. Και εσείς μπορείτε να το αλλάξετε!

Πρώτα από όλα πρέπει να θυμάστε ότι οι άνθρωποι δε συνδέοντα με μια δουλεία – συνδέοντα με Εσάς! Για να συμβεί αυτό πρέπει να δείξετε στους ανθρώπους πως μπορείτε να τους βοηθήσετε να βρουν λύσεις για τα προβλήματα τους (γιατί όλοι έχουν προβλήματα). Πρέπει να γίνετε ο ηγέτης που ψάχνουν. Για αυτό το λόγο εσείς πρέπει να προετοιμαστείτε μαθαίνοντας από τους επιτυχημένους στη βιομηχανία που βρίσκεστε, και να μοιραστείτε αυτά που έχετε μάθει με τους ανθρώπους που θέλουν να ξέρουν τις πληροφορίες και τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει.

Αν τους προσφέρετε αυτό που θέλουν, χτίσετε σχέσεις μαζί τους, δείξετε διάφορους τρόπους να αποκτήσουν καινούργιες δεξιότητες, βοηθήσετε στην προσωπική τους ανάπτυξη, και προσφέρετε αξία, θα είστε ο άνθρωπος που ψάχνουν. Γιατί θα είστε πηγή για πληροφορίες, γνώσεις και αξία, θα θέλουν να μάθουν και να κάνουν αυτό που κάνετε εσείς. Με αυτό τον τρόπο δεν θα σας απορρίψουν ποτέ ξανά. Δεν θα κυνηγάτε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες… αυτοί θα κυνηγάνε εσάς γιατί έχετε γίνει κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν – έναν ηγέτη!

Αν το κάνετε με αυτό τον τρόπο, θα δείτε πόσο εύκολο είναι. Απλά προετοιμαστείτε καλά. Και το αποτέλεσμα; Απόρριψη – Αντίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: