2010-09-24

Πως να κερδίζετε κάθε φορά!


Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο μπαίνουν στην αγορά του δικτυακού μάρκετινγκ, και πολλοί από αυτούς χτυπάνε τα κεφάλια τους στους τοίχους γιατί η επιχείρηση τους δεν αναπτύσσεται όπως το θέλουν. Ειδικοί μπορούν να σας δείξουν χιλιάδες λόγους γιατί αργεί η επιτυχία, αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο τρεις, τους οποίους δεν μπορείτε να παραλείψετε. Μάθετε εδώ ποια είναι αυτά τα μυστικά:

1. Οι άνθρωποι κάνουν αυτό που αγαπάνε. Οι άνθρωποι μπορεί να ασχοληθούν με μια δουλεία που μισούν για ένα χρονικό διάστημα πριν τα κίνητρα τους και η θέληση τους για επιτυχία αρχίσουν να σβήνουν. Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά αρχίζουν να σβήνουν, η παρουσίαση τους στη δουλεία αρχίζει να σβήνει και αυτή. Το κλειδί για να πετύχετε είναι να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι κάνουν αυτό που αγαπάνε. Όταν ψάχνετε για άτομα για να δουλεύετε μαζί τους, διαλέξτε άτομα που είναι παθιασμένοι με αυτό το είδος δουλεία. Βρείτε ανθρώπους ενεργητικούς και δυναμικούς, που τους αρέσει να κάνουν αυτή τη δουλεία, που τους αρέσει να επικοινωνούν με ανθρώπους. Έτσι θα βρείτε την επιτυχία!

2. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό που τους αρέσει. Χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν από την εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ που ανήκετε; Επενδύετε στην επιχείρηση σας επειδή πραγματικά σας αρέσει αυτό που προσφέρετε; Αν δεν πιστεύετε ότι τα προϊόντα σας είναι πραγματικά καλά, ούτε η επιτυχία σας θα είναι. Τα προϊόντα σας χτίζουν τη βάση της δικής σας εταιρίας. Χωρίς προϊόντα που οι άνθρωποι χρειάζονται και απολαμβάνουν, τα θεμέλια της επιχείρησης σας θα γκρεμιστούν.

3. Οι άνθρωποι δουλεύουν με ανθρώπους τους οποίους σέβονται. Όταν οι άνθρωποι φεύγουν από μια παραδοσιακή δουλεία για την ελευθερία του δικτυακού μάρκετινγκ, το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να έχουν αφεντικό. Αφεντικό που θα τους κάνει ελέγχους δεν θα τους εμπνέει στη δουλεία. Αντί αυτού, να είστε άτομο που οι συνεργάτες σας θα βλέπουν σαν φίλο. Επικοινωνείτε μαζί τους, δίνετε τους κίνητρα, προσφέρετε τους τη βοήθεια σας, συγχαρείτε τους για την επιτυχία τους. Δουλεύοντας με αυτό τον τρόπο, θα εμπνέετε τους συνεργάτες σας να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό.

Αυτά τα μυστικά δεν είναι φόρμουλα επιτυχίας, αλλά είναι σημαντικά για την επιτυχία όλων μας σε αυτή την βιομηχανία.

Source: Network Marketing Now

1 σχόλιο:

Phivos Nicolaides είπε...

Πάντα διαλεχτές οι παρεμβάσεις σου. Ο ταξιδιάρης σε περιμένει!