2010-06-16

Οι στόχοι μας…

Ενώ κανένας δεν θέλει να αποτύχει στην καινούργια του επιχείρηση, πολλοί άνθρωποι συχνά δεν καταφέρνουν να καταλάβουν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που βοηθάνε στην επιτυχία – οι στόχοι. Ο στόχος βασικά είναι κάτι που ένα άτομο θέλει να κατορθώσει. Χωρίς να βάλετε τους σωστούς στόχους για το πλάνο δουλειάς σας στο δικτυακό μάρκετινγκ, η επιτυχία σας μπορεί να έρθει δύσκολα ή να μην έρθει καθόλου.

Οι βασικοί στόχοι στο πλάνο δράσης στην επιχείρηση σας στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι να εξασφαλίσετε τις πουλήσεις. Δυστυχώς, αυτό που θα καταλάβετε είναι ότι λίγοι θα είναι αυτοί που θα ενθουσιαστούν από την πρώτη φορά όταν δουν κάτι. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δώσετε ότι καλύτερο μπορείτε για να τραβήξετε την προσοχή τους.

Ο επόμενος στόχος σας είναι να βρείτε ηγέτες για την επιχείρηση σας. Δουλεύοντας μαζί τους θα τους εκπαιδεύσετε να κάνουν αυτό που έχετε κάνει και κάνετε – αύξηση πωλήσεων και ανεύρεση υποψηφίων και ηγετών. Βέβαια, πρώτα από όλα πρέπει να τραβήξετε την προσοχή τους ώστε να θέλουν οι ίδιοι να κάνουν την δουλεία που κάνετε εσείς. Επίσης να είστε δίπλα τους δουλεύοντας και εκπαιδεύοντας τους, και μαζί να καθορίσετε το πλάνο δράσης τους.

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό είναι οι στόχοι σας να μπορούν να πραγματοποιηθούν. Δηλαδή – να καθορίσετε πόσες πουλήσεις θα κάνετε και πόσους ηγέτες θα βρίσκετε κάθε μήνα. Σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να πετυχετε τους στόχους, αλλιώς όσο και σκληρά να δουλεύετε αν οι στόχοι σας είναι πολύ μεγάλοι και δύσκολα να πραγματοποιηθούν θα απογοητευθείτε που δεν τα καταφέρνετε.

Καθορίζοντας τους στόχους για την επιχείρηση σας στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να πετυχετε. Αν δεν έχετε στόχους θα είναι δύσκολο για σας να παραμείνετε ωθημένοι και να συνεχίσετε με την επιχείρηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: