2010-05-02

3 MLM Tips για την Επιτυχία Σας

της Damayanthi Jayasinghe

Αυτά τα 3 MLM tips τα οποία μοιράζω μαζί σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο. Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι μια από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες αλλά είναι γεγονός ότι η επιτυχία βαθμολογείται στα 3-5%. Αν γνωρίζετε αυτή τη βιομηχανία θα ξέρετε ότι οι περισσότεροι ηγέτες στο δικτυακό μάρκετινγκ την παρουσιάζουν σαν ένας δρόμος χωρίς εμπόδια. Αυτό οδηγεί σε καινούργιους δικτυωτές οι οποίοι προσπαθούν να χτίσουν την επιχείρηση τους χωρίς να έχουν μάθει και καταλάβει σωστά τα βασικά αυτής της βιομηχανίας. Το αποτέλεσμα είναι – δικτυωτές που έχουν απογοητευτεί, που μισούν το δικτυακό μάρκετινγκ και παραιτούνται.

Ποια είναι τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε;

Χρησιμοποιήστε τη φιλοσοφία ‘Εσύ, Α. Ε.’ – Σε αυτό πρότυπο εσείς εμπορεύεστε Εσένα αντί μια εταιρία. Σκεφτείτε το! Υπάρχουν χιλιάδες διανομείς οι οποίοι αντιπροσωπεύουν την ίδια εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ. Λοιπόν, πως εσείς θα ξεχωρίσετε από το πλήθος; Όλοι προσφέρουν το ίδιο προϊόν και την ίδια επιχειρηματική ευκαιρία. Αν αποφασίσετε να γίνετε απλά ένας άλλος ‘διανομέας’ της εταιρίας, θα χρειαστεί να ανταγωνίζεστε με όλους τους άλλους. Όταν ξεκινήσετε να εμπορεύεστε Εσένα (με το πρότυπο ‘Εσύ, Α. Ε.’), θα υπάρχει μονό ένα άτομο σαν εσάς – Εσείς. Και το αποτέλεσμα – δεν θα έχετε πια ανταγωνιστές.

Μάθετε μάρκετινγκ – Στη βιομηχανία του δικτυακού μάρκετινγκ λένε ότι δεν χρειάζεται να μάθετε μάρκετινγκ. Για να πλησιάσετε τους υποψήφιους σας (ζέστη ή κρύα αγορά) πρέπει να ξέρετε πως. Και επίσης για κάθε επιχείρηση είναι σημαντικό να υπάρχουν αρχηγοί, και αν εσείς δεν έχετε αρχηγούς – δεν έχετε επιτυχής επιχείρηση. Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να εκπαιδευτείτε καλά.

Σύστημα του διπλασιασμού – Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι βιομηχανία του διπλασιασμού. Η ομάδα σας πρέπει να μπορεί να διπλασιάζει αυτό που κάνετε εσείς αν θέλετε να πετύχετε. Κάθε επιτυχής επιχείρηση έχει σύστημα και είναι σημαντικό να έχετε και εσείς. Μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε δικό σας σύστημα ή να χρησιμοποιήσετε ένα αποδειγμένο. Όταν έχετε ένα σύστημα δικτυακού μάρκετινγκ το οποίο ‘δουλεύει’, μπορείτε να το εισαγάγετε στην ομάδα σας και να την εκπαιδεύσετε. Έτσι θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και θα εκπαιδεύετε την οργάνωση σας με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο εκπαιδεύεστε και εσείς.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα αγνοείτε την ομάδα σας. Θα πρέπει να είστε εκεί κάθε στιγμή και να τους υποστηρίζετε, και το πιο σημαντικό – να είστε το παράδειγμα τους.

Article source: http://EzineArticles.com/?expert=Damayanthi_Jayasinghe

Δεν υπάρχουν σχόλια: